theresehv

KALDE VINTERDAGER

 • Skrevet 21.02.2015 klokka 20:03
 • Kategori: Blogg

TID I KENTUCKY: 14:03

Tiden min her i Kentucky har de siste ukene gått så fort at jeg nå er kommet inn i slutten av februar, noe som jeg synes er helt vanvittig å tenke på. Jeg fikk høre det veldig mange ganger før jeg dro at det va som å telle til 3, og så sto jeg plutselig hjemme igjen, noe som jeg synes var hysterisk morsomt og latterliggjorde. Jeg har nå bodd her i snart 7 måneder, og tanken på at jeg skal hjem igjen om rundt 3 måneder, er helt fjern og merkelig. Jeg gleder meg utrolig mye til å se vennene og familien min igjen, dra på ferie og egentlig bare være hjemme i nord. Hjertet mitt. Men samtidig så kommer det til å bli helt uforklarlig vanskelig og forlate livet mitt her. Men tiden kommer ikke til å stoppe opp, og dagen jeg skal reise hjem kommer nærmere og nærmere. Det handler bare om å nyte det så lenge man kan, og sette pris på at jeg faktisk hadde denne muligheten, som ikke alle andre får.

I det siste har jeg ikke gjort mye annet enn å vært med venner og familie, hatt endel skolearbeid og snødager, stått på skøyter for første gang, vært døden nær på grunn av elveblest, feiret valentinsdagen med Amalie og sett i overkant mye Friends og Orphan Black med Sofie. Vi har hatt latterlig mange snødager, hvor snøen glimret med sitt fravær, men gradstokken gikk under null, så da måtte vi jo bare stenge skolen sånn at ingen dør. Neida, jeg skal være snill med amerikanerne. Hele denne uken har jeg faktisk vært hjemme fordi skolen har vært stengt, på grunn av at snøen faktisk endelig kom. Temperaturene har vært helt sjuke da vi får noen dager siden hadde -28 grader, i tillegg til at det føles mye kaldere i og med at Kentucky er på innlandet. Tiden har stoppet helt opp for mennesker her, og de har satt livene sine helt på pause på grunn av været. Ingen går på jobb, de raner nærmest matbutikkene så fort det er opplys og de klager.. Jeg kan aldri beskrive hvor mye de klager engang! Men jeg og jentene har hatt det gøy, vært ute å lekt, laget snøborg, vært med Caroline og drukket mye kakao. Ble som en liten vinterferie dette her, noe som virkelig trengtes!!Jeg har også fått pakke fra pappa, der jeg blant annet fikk min long lost love blomkålsuppe  På valentinsdagen var jeg og Amalie på date og stortrivdes med høylytt synging på senteret, mat på Cheddars og cupcakes fra Walmart. Da jeg kom hjem la det både roser, kort, lys og sjokolade på sengen min fra vertsmor, noe som jeg begynte å grine av. Haha, jeg har det veldig bra for tiden!

Nå regner det faktisk ute, så nå blir det nok flom og null skole neste uke også. Jeg har faktisk veldig lyst og dra på skolen, siden jeg likevel ikke får gjort noe ved å være hjemme. Men til den tid kommer får jeg bare nøye meg med netflix, senga og full avslappings. Kjære Gud, la det bli vår og sommer! 

IT'S CHRISTMAS TIME

 • Skrevet 24.12.2014 klokka 07:06
 • Kategori: Blogg

  ♥ GOD JUL ♥ ♥

Endelig er adventstiden over og nå er natten godt over til den store dagen, selveste julaften. Jeg kan ikke forstå at det allerede har gått nesten et halvt år siden jeg forlot kjære lille Norge, men her sitter jeg da. I sengen min, mens resten av huset sover tungt og jeg hører på regnet som plasker utenfor vinduet. Lille julaften har jeg tilbragt på spa med mamsen min, digg mat (altså subway), fin gåtur ved innsjøen her i Paintsville som turistene likte overraskende godt før vi avsluttet dagen med julefilm, tortilla med salsa, farging av Amalie sitt hår og mye moro og latter med minstejenta i huset. 

Dagen i dag har vært så utrolig merkelig. Jeg og dansken min har begge hatt hjemlengsel i dag, så vi gjorde humøret bedre ved å være i hverandre sitt selskap heller. I fjor sa jeg at jeg ikke hadde noe spesiel julestemning, men i år... I år sitter jeg i Paintsville, Kentucky i 20 varmegrader, uten en eneste snøkrystall, ingen spesielle julekaker eller i det store og hele en følelse som sier at nå er det jul. Men det kommer nok ikke heller, i og med at jeg ikke er hjemme, der jeg hører til når julen kommer. Jeg skal være ærlig og si at det suger å ikke være hjemme nå som det er jul og ha de tingene som for meg kalles jul. Ingen julefest andre juledag, julemiddag med gjengen hjemme hos bestemor på første juledag, romjulskos med småjentene eller kanonfeiring med jentene på nyttårsaften. Julefeiringen her i USA føles så mye mindre enn hjemme, siden her er det egentlig bare 25.desember som betyr noe. Hjemme er jo hele desember en eneste stor gledesmåned. Her er det helt omvendt, og følelsen ved at julen er her, er veldig overdrevet (noe som alt her i USA er lol). Den 25. er det tid for gaver, i forhold til i Norge hvor vi har jul den 24. som til mitt store tap betyr at jeg må vente en hel ekstra dag. Hehe, neida, det blir spennende og merkelig dette her, men som pappa sier så blir det jul uansett. Og jeg GLEDER meg. Tenker heller på hvor mange andre feiringer av jul jeg får hjemme i Norge (alle årene til den dagen jeg dør!!) sammen med den fine familien min som jeg savner så mye. Og så må jeg si at det hjelper veldig mye på at mamma og kjæresten er her ♥Litt julebilder fra en julefest vi hadde tidligere i desember må til. Sofie fra Norge på bildet over.

Men på tross av hvordan ting er, så er julen til for å sette pris på det man har. Jeg er så utrolig takknemlig for det jeg har klart å skape her. Jenny og jentene har ikke vært annet enn utrolig gode mot meg, og de betyr så mye for meg og hvem jeg har blitt. Jeg er så mange erfaringer rikere, takket være dem. Også til vennene mine her, dansken og hennes familie som har tatt meg inn i varmen og gjort dette til en fantastisk reise. Og sist men ikke minst, mine flotte nordmenn hjemme i Skandinavia. Pappa og mamma, søsknene mine, familien min, Arnt Fredrik og ikke minst verdens beste venner. Jeg savner dere mer enn jeg kan si, og jeg hadde aldri satset så høyt om det ikke var for dere. Jeg håper hver og en av dere får en fredelig jul med masse god mat, desserter og gaver for det fortjener dere så inderlig nå som dette året begynner og gå mot slutten. Mine USA-jenter fortjener også bare det aller beste i julen, og jeg håper at dere koser dere uansett om dere sitter i Mississippi eller på Hawaii. Selv skal jeg være med mamma og Pål, lage julekaker, se julefilmer og spise julegrøt hele dagen lang i morgen. 

Så nok en gang, ha en gledelig jul alle sammen ♥ ♥ ♥

THANKSGIVING OG DESEMBERDAGER

 • Skrevet 10.12.2014 klokka 21:18
 • Kategori: Blogg

TID I KENTUCKY: 15:18

Åå, for noen to herlige og innholdsrike uker det har vært her i Amerika. Siste uken i november var det tid for min første thanksgiving, hvor jeg og Jenny dro til Ohio igjen for å feire med hennes familie. Siden jeg kom for fire måneder siden har jeg vell vært i Ohio seks ganger? Er veldig godt å kunne reise litt mens jeg er her, se andre mennesker og steder. For selv om dette stedet er nytt for meg, så blir alt til en vane. Ikke mer spennende å kjøre rundt omkring her enn å kjøre i gatene hjemme. Men, å dra opp til dit var som alltid like koselig, og da vi kunne kombinere storbyshopping og familiekos, var stemningen ingenting og klage på. Moren og stefaren til Jenny bor på et lukket område ved en innsjø hvor du må gjennom en port for å komme inn, og hvor politi er tilstede hele døgnet. Veldig trygt og strengt, men samtidig forståelsefullt hvorfor dem gjør det. Innsjøen er så utrolig vakker, og alle husene rundt ligger helt nede ved vannet. Jeg blir jo som vanlig fasinert av slike steder, og gikk meg en tur (!!!) rundt innsjøen og satt på brygga nedenfor huset midt på natten mens stjernene lyste opp på himmelen. Ohio ♥

Jeg og Jenny dro som sagt å shoppet før vi dro opp til moren hennes. Med hånden på hjerte kan jeg si at jeg har aldri møtt en person som kan bruke så mye penger som henne. Det er helt villt! Hun kjøper absolut alt og ingenting til all slags mulige priser. Jeg der i mot, er god til å bruke penger, men jeg klarte å holde meg helt fint denne dagen... helt til jeg får høre om Jungle Jim's. Jungle Jim's er et gigantisk internasjonal supermarked hvor du velger en verdensdel og så et land før du går inn i det jeg kaller himmelen. Jeg kødder ikke når jeg sier at jeg løp til Europa, for å lete etter kjære Scandinavia. Risengrynsgrøt, fiskeboller, gløgg, pepperkaker, kavring, hveteboller, brunsaus, hvitost, jordbærsyltetøy og sjokolade importert rett fra Norge og Sverige er det som møter meg ♥ ♥ ♥ Fire måneder med null mattradisjoner er hardt skal jeg si deg, og jeg plukket ned fra hyllene og tok alt jeg så. Fikk også med meg litt tyrkisk te, som jeg har savnet sånn siden i sommer. Jenny lo av meg, og sa at jeg var merkelig som begynte å grine, men hun har virkelig ikke peiling på hvor sinnsykt lykkelig jeg var. Ord kan ikke beskrive det engang. Vi dro også ut å spiste mongoliansk med søskene til Jenny og hennes stemor, noe som var utrolig hyggelig.

Torsdag var det tid for full avslapping med Macy sin parade på tv-skjermen før vi dro til thanksgiving dinner med tanter og onkler, kusiner og fettere og deres barn igjen. For å være ærlig, syns jeg dette var litt oppskrytt, men det var utrolig koselig i og med at Jenny bor i Kentucky og ikke får sett familien sin så mye. Vi var vell rundt 12-13 stk som var samlet til kalkunmiddag, med kaker og paier til dessert. Jeg tok også med meg pepperkaker og gløgg slik at dem kunne få et lite stykke Norge (inkludert meg selv, hehe). Da vi satt oss ned, og samtalene startet innså jeg for en fantastisk høytid det egentlig er. Det er en høytid hvor du får fri fra skole og jobb for å samle familien, spise middag sammen, leke leker og bare få en catch up over hvor og hva folk gjør. Jul er jo av samme prinsipp, men der kommer gaver, flere dager med vasking og baking på slep. Her er det bare å samle seg, nettopp for å bare være en familie. Jeg hadde det værtfall veldig koselig med min amerikanske familie. Det er jo også veldig koselig å fortelle om, vise og representere Norge, for gud hvor nysjerrige dem alle sammen var, og spørsmålene bare haglet på. På fredag var det duket for ikke noe annet enn BLACK FRIDAY. Dagen der alle går helt amok, står i kø i timesvis for å komme til de beste salgene og hvor dem åpner dørene ved midnatt og tusenvis av mennesker løper inn. Jeg lå å sov jeg da. Sov like godt til klokken 11 på fredag, sto opp og dro avgårde for å se på salget. Ingen kan forstyrre meg og nattesøvnen min for å si det sånn. Det var overraskende lite mennesker på denne tiden av døgnet, men det gjorde det egentlig bare bedre for meg som hater kø. Jenny og moren svidde av ekstremt mye penger, mens jeg tok egentlig livet helt med ro og hadde egentlig bare lyst på pasta og breadsticks. Men litt shopping ble det før vi vendte nesen hjemover igjen.. med pasta og breadsticks i baksete og i en fantastisk fin solnedgang!Jeg hadde en utrolig fin ferie, men selvfølgelig, når høytidene kommer begynner man selv å tenke hvordan det skal bli å ikke ha sine egne rundt seg. Min første jul uten hele familien er rart, og selv det å ikke ha samme "desembertradisjoner" er kjipt. Ikke at min vertsfamilie har så veldig mange tradisjoner i selve desember bortsett fra selve julen. Jeg tror nok at adventstiden er mye større i Europa enn det den er her.

Denne uken har jeg jobbet mye med skolearbeid, men samtidig føler jeg at jeg får gjort unna så mye. Det er bare to uker igjen til ferie, og en av dem er bare satt av til semester-eksamen. Gruer meg, blæ.. Men eksamene her er mye lettere enn hjemme i Norge, så regner med at det skal gå helt fint. Forrige uke var jeg sammen med Jenny og jentene for å se på min lille Morgan som skulle danse i "the Nutcracker". Jeg trodde at det var en liten forestilling i dansestudioet, men der tok jeg feil. Dette skulle vises på en stor scene i byen, og Morgan gjorde en kjempejobb. Hun er så flink, og jeg blir så stolt ♥ Er så utrolig koselig å være med jentene nå som vi allerede er kommet godt ut i desember. Ellers den siste uken har jeg laget pepperkakehus med søstrene, vært med Emilee og Amalie, fått utrolige koselig kort og gaver fra tante, kusinene mine og mamma, sett julebarnetv og håndball. 

Mamma sendte over julekalender til meg og jentene, noe som vi alle ble veldig glad for, og kanskje spesielt Madison som har åpnet veldig mange flere enn bare ti, haha. Tusen takk til mine fineste små engeler som har skrevet kort å sendt med juleskum, tess savner dere mer enn dere aner!! 

Jeg ble signet ut tidlig fra skolen i dag siden jeg ikke føler meg bra, så nå står det kavringer og oboy på menyen. Får nymøblene senere i dag (seng og komoder) og jeg gleder meg sånn til å se hvordan rommet mitt blir til slutt! Har hatt ekstrem opp-pussing her inne, så akkurat nå sover jeg på en madrass på gulvet, og grunnen til det er at sengen min er så smal at jeg faller ut av den om natten, slik at jeg vekker alarmen (hundene). Har noen blåmerker her og der for å si det slik. Nei, nå er det mat og så skal jeg se serie hele dagen, og ingen kan stoppe meg i det! See ya

BESTE TIDEN AV ÅRET

 • Skrevet 25.11.2014 klokka 19:22
 • Kategori: Blogg

TID I KENTUCKY: 13:22

Thanksgiving break er på plass, og når uken er omme er desember endelig her  Julegavene til jentene mine og familien hjemme er på plass og julekortene er jeg godt i gang med. Småjentene forbereder seg som det kanskje synes, og selv om det er jeg som står bak kameraet, så gleder jeg meg minst like mye. Jeg og Amalie ble signed out fra skolen tidligere, så nå er det pannekaker på menyen (Amalie spiser pannekaker, jeg har kjøpt meg Wendy's salat), og senere i kveld skal vi på Zumba med Sofie og Sara. Ha en fin kveld

MENNESKER SOM SNAKKER MED HJERTE

 • Skrevet 23.11.2014 klokka 20:54
 • Kategori: Blogg

TID I KENTUCKY: 14:54

Stillheten har senket seg i huset, og julemusikken sprer seg i huset mens lukten av kanelrøkelse har satt seg godt inn i oss alle. Jentene har dratt til sin pappa, og Jenny er ute å handler så jeg tar full utnytelse av det. Ikke misforstå meg, ingenting gjør meg mer glad enn å våkne til en liten åtte-åring som står ved sengen min med varm kakao og som vil fortelle hva hun gjorde dagen før, men noen ganger er det godt og også bare ha litt tid for seg selv.

Slutten av november nærmer seg med stormskritt, og snart er adventen her med kakao og mandariner, julemusikk, teaterforestilling av "Nøtteknekkeren" som lillesøster er med på, julegrantenning, julefest med alle mine fine venner fra hele verden, synging og gaveinnpakking med youth og ikke minst til slutt en fredelig og fin jul. Jeg gleder meg så mye, og vi har allerede her i huset satt opp juletreet, pakket inn julegaver og noen av dem ligger allerede under juletreet. Julen har alltid vært spesiel i mitt hjerte, og selv om jeg i år ikke skal feire den hjemme i Norge, så tror jeg at nye erfaringer, gleder og minner fra julen her kommer til å bli noe jeg aldri vil glemme. Men likevel, så er det noen som ikke er så heldig som meg og kan kjøpe julegaver til andre, få julegaver fra andre og ikke engang ha råd til julemiddag. Ikke julegrøt på lille julaften, ingen fersk ribbe på julaften og ingen skinkesteik på første juledag. Jul er ikke noe mer spesiel enn andre dager for dem, der tanken på å skaffe mat og overleve er så mye større og verre enn det vi noen gang kan tenke oss. Når ting som dette kommer frem, takker jeg for de personene som er til for å gjøre en forskjell. Etter jeg begynte å gå til youth, har jeg møtt mennesker som bare fasinerer meg med sitt gode hjerte. Mennesker som tråkker opp på Walmart kl. 9 på morgenen og bruker flere tusen kroner for å kjøpe inn mat til fattige, putter mat og drikke i store bokser for så å levere det på døren til disse menneskene. Ikke kom å fortell meg at det ikke finnes godhjerta personer som ikke har noe annet enn positivitet i seg, fordi jeg kan bevise at det er feil. Og etter å ha betalt for all denne maten, så stiller de seg opp og synger julesanger, og jeg kan fortelle dere at veldig mange mennesker fikk snudd dagen sin til en litt bedre dag når positive og glade mennesker med christmasspirit til tusen kommer inn døra.

Disse fire jentene representerer Skandinavia på beste måte, og gud så gøy vi har det. Amalie sov over hos meg fra fredag til lørdag, så hun dro hjem til meg igjen etter vi var ferdig med juleboksene. Kan virkelig ikke huske sist jeg sov en helg uten henne, haha. Sofie og Sara inviterte oss over til middag på kvelden hvor dem skulle lage mozzarella, tomat og en type saus til forrett, kjøttkaker med poteter/potetsalat til hovedrett og tilslørte bondepiker til dessert. Kan nok aldri besrive hvor glad jeg var, og før de andre hatt blitt ferdig med maten og satt seg ned til å spise hadde jeg allerede spist fire kjøttkaker... som smakte himmelsk   

Etter middag og mye latter rundt middagsbordet, dro jeg og Sofie med noen venninner ut for å se den nye Hunger Games filmen, som egentlig ingen av oss forsto noe av men samtidig så var den utrolig bra. Jeg var vell hjemme rundt midnatt, pusset tennene og falt ned i sengen min og sovnet på minuttet. Jeg er så heldig som har så mange gode venner, og jeg er så utrolig takknemlig for å i det hele tatt ha fått lov til å lære dem å kjenne. 

Nå skal jeg faktisk jobbe med lekser, en historierapport, til i morgen. Det merkes at det begynner å gå mot slutten av semesteret, og vi har allerede kommer gått i gang med siste finish før jul. Stressende må jeg bare si, men det er vell verdt det når alt er ferdig gjort. Er jo bare to skoledager neste uke, før det er thanksgiving break hvor jeg skal opp til Cincinatti, Ohio igjen til familien til Jenny. Gleder meg  


 TRAVEL UP TO OHIO

 • Skrevet 19.11.2014 klokka 00:29
 • Kategori: Blogg

TID I KENTUCKY: 18:29

Heihei!

De siste ukene har gått til skole, venner, surprisebursdag til Amalie, kjøreturer med #squad og egentlig ikke så veldig mye mer enn det. Det har blitt mye kaldere de siste dagene, og i dag tidlig da jeg åpnet øynene, lå det et hvitt teppe utenfor vinduet mitt som glinset i solen. Jeg elsker årets første snø, og det ble bare enda bedre da skolen ble kanselert ♥ ♥ ♥ Hjelper ikke med dongerijakka til bestie hjemme i Norge nå lenger for å si det sånn.

I helgen var jeg og Amalie så heldige å få bli med Emilee til Cincinatti, Ohio (hjembyen til vertsmor). Har vært veldig mye snakk om den byen her i huset, og det forstår jeg godt, for byen bare dukket opp fra det fjerne da vi kjørte i en sving på motorveien. Høye skyskrapere, gigantiske bruer, hoteller, juledekorasjoner og mye mennesker dukket opp jo nærmere vi kom. Hovedsakelig, så skulle vi på et event som het JDRF Teen Type One "Believe in blue". Emilee, som er blitt en av mine beste venninner her, ble diagnostisert med Diabetes 1 i veldig ung alder, og hun vet at dette er noe som ikke vil forsvinne. Dette er noe hun må leve med resten av sitt liv, men likevel så kjemper både hun og hennes mor for å finner en kur. Denne festen var for alle dem som har Diabetes 1, og selvfølgelig vennene deres hvor vi kunne danse, synge, spise og hygge oss. Men før denne festen på kvelden, dro hele gjengen til Cincinatti Zoo. Jeg ble to år i hodet, å sprang rundt for å se på apekatter, løver, pingviner og slanger, og jeg gleder meg allerede til å dra tilbake når det blir vår slik at jeg kan se neshorn, elefanter og sjiraffer. Dem hadde også pyntet hele parken med juledekoransjoner, juletrær og julelys. Det var så vakkert!
Etter besøket til dyrene, dro vi tilbake til hotellet for å fikse oss for kvelden, og jeg slo ny verdensrekord i å gjøre meg klar da klokken slo sitt 25 slag (Pappa, be proud). Vi hadde goodtimes i bilen på vei til festen, og det visste seg at festen faktisk kom til å bli veldig bra. Vi spiste, syngte, danset med Miss Idaho, tok bilder i photobooth og koste oss i flere timer. Miss Idaho, har som Emilee, også Diabetes 1 og kom til festen for å fortelle om sin historie om hvordan det var å få Diabetes i en alder av 17 år. Hun var så utrolig flink, og så vanvittig ærlig og upyntet selv om hun sto der med mørkeblå kjole, lange extensions og smokey eyes. Temaet på festen var blå, så lokalet var moderne og kledd i blått, lysene var blå og antrekkene var også blå på veldig mange. Jeg hadde en kjempefin kveld med mine fine jenter, og jeg vet at Emilee hadde en fantastisk kveld, og det var det som var viktigst ♥


Det var fem slitne jenter som kom tilbake til hotellet, men etter litt cheesecake så gikk alt over til latter og morro for to av oss, hehe. På søndag sto vi opp tidlig mot min vilje, for å sjekke ut av hotellet for så å dra til Kenwood Mall for å handle julegaver og spise lunch. Det første jeg ser da jeg kom inn var... JULENISSENS VERTSTED ♥ ♥ ♥ Jeg tok jentene med meg og tvang dem til å ta bilde med julenissen med meg. Som den barnslige lille julejenta jeg er, gjorde jeg akkurat det og fikk til slutt noen bilder med julenissen, noe som de andre to egentlig syns var flaut men som jeg vet dem hadde lyst til langt inne. Jeg har hatt en kjempefin helg med min ekstra familie, og jeg gleder meg allerede til neste tur. Nå sitter jeg i sofaen med Madison å ser på Home Alone, mens Morgan og vertsmor er på dans. Vi har pyntet juletreet i dag noe som jeg var helt i mot. Vi kunne såfall ha ventet til desember?? Neida, det ble veldig fint og annerledes fra det jeg er vandt til. Hjemme hos mamma går det ikke i små Askepotter for å si det sånn. Blir mest sannsynlig skole i morgen, siden "den store mengden" snø vi hadde tidligere smeltet på 5 minutter. Blir litt julegaveinnpakking i morgen før det blir youth-group på kvelden. Ha en fin kveld alle der hjemme ♥

TRICK OR TREAT?

 • Skrevet 01.11.2014 klokka 18:46
 • Kategori: Blogg

TID I KENTUCKY: 13:46

Selv om de siste dagene har vært veldig kalde og regntunge, så har værtfall jeg hatt en super Halloween. Cross Creek, som er mitt nabolag, blir faktisk helt sjukt og det beste ordet for å beskrive det er kaos. Når man kjører inn til Cross Creek, må man kjøre over en liten bru, og folk sto på rekker og rad for å vente til klokken ble seks, sånn at dem bare kunne løpe inn i beste strøket i Paintsville. Bilene sto også linet opp over hele området, og i det slaget klokken ble seks, følte jeg at vi ble angrepet. Små pirater, ulike dyr, julenisser, prinsesser og zombier fylte gatene, og gleden av å se hvor glade de var hver gang dem fikk godteri, var nok i seg selv. Naboene mine satt alle ute med bonfire, pledd, popcornmaskiner og godteri, og heldigvis var det jeg som fikk går rundt med småsøstrene, hehe. Jentene kledde seg ut som en rev og som Elsa fra filmen Frozen. Madison, som vanligvis er en veldig gutte-jente, som hater både sminke og rosa klær, kledde på seg en superfin blå kjole, fikset håret sitt og SMINKET SEG(!!!!). Var store øyeblikk i Dorton Blvd da det hendte. Morgan der i mot er så søt som hun kan bli (selv om hun er en bortskjemt til de tusen og gneller for ingenting), og kledde seg ut som en reveunge. Tror dere det var tre skanidnaviske jenter som gikk bak henne og syngte What does the fox say eller? Haha, Norge

På det øverste bildet kan dere se hvordan det så ut ved huset mitt så ut etter sånn to minutter. Og ja, siden jeg er Christmaschild #1 så måtte jeg bare ta bildet med julenissen, og for å ikke virke teit så tok jeg jentene med selv om jeg vet at Sofie hadde veldig lyst:):) Og bare se på den nydelige jenta på det siste bildet. Det er faktisk noe med det peneste jeg har sett, for hun va helt nydelig. Halloween er værtfall noe som jeg virkelig skulle ønske var større i Norge. Alle lever seg sånn inn i dette, både barn og voksne, og det er så utrolig gøy og se hvor mye det gleder alle sammen. Alle dekorer husene sine, kjøper inn tonn med godteri og de voksne gleder barna i flere dager etter, og mine småsøstre snakker allerede om hva dem skal kle seg ut som neste år, og hvordan rute de skal gå rundt i nabolaget. 

Etter noen timer ute i det kalde været, gikk fire frosne jenter tilbake til mitt hus, for å få varmen i oss igjen mens nesten en hel pose Twix og Pepsi ble drukket, mens vi løste verdensproblemer (lol hehe) og lo i vei. I går dro jeg og spiste pannekaker med Jenny og moren hennes som er på besøk, før vi dro hjem og hadde filmkveld, hvor vi så Mom's night out, og den var utrolig morsom. Anbefales på det sterkeste, og kanskje spesielt til min mamma. Se filmen, og så vil jeg gjerne høre om du føler det sånn noen ganger, hehe! Nå skal jeg reise meg fra sengen, dusje og gjøre meg klar til jentene kommer over i kveld for sleepover og mat. Ha en fortsatt fin helg alle sammen

HOMECOMING

 • Skrevet 27.10.2014 klokka 20:53
 • Kategori: Blogg

Homecoming var noe helt spesielt. Det var så stressende og slitsomt, men i det andre øyeblikket var det helt magiskt. Dagen tilbringte jeg med det aller beste jentene, hvor vi alle sammen først samlet oss hjemme hos meg. Alle fire ble stylet med negler, hår og sminke i flere timer, før vi hoppet inn i paljetter, glitter og høye heler, og satte nesen mot photoshoot og McGuires Brickhouse for en bedre middag. Jeg bestilte en saftig baconburger, jeg da. Tidligere denne uken, dro jeg på bibelstudie sammen med vertsmor, og for det første må jeg si at det er den mest rørende timen jeg noen gang har opplevd. Jeg fikk også møte en helt utrolig dame, Rachelle, som også sa hun ville ta bilder av meg og venninne mine denne helgen, og jeg må si at jeg er veldig fornøyd med bildene (selv om jeg aldri skal ha håret oppsatt med sideskill!!). Etter bildetakingen og den gode burgeren, dro vi jentene videre til festen. Temaet i år var maskerade, og selv om nesten ingen hadde maske på, var gymsalen dekorert med fantastiske masker, store "rammer" du kunne ta bilde i, masse god musikk og ikke minst festglade mennesker. Dansingen der i mot, må jeg si jeg er skadet for livet av. Haha, har aldri ledd så mye i hele mitt liv. Fjortenåringer som lager barn og som i tilegg suger å danse er ikke helt min stil, men for all del, vi hadde det utrolig gøy. Vanligvis så har skolene her "spiritweek" hvor du hver dag kler deg ut etter hvilken klasse du er i. Vi har hatt alt fra farger, pysjamaser, nerder og skolefargene. Nesten ingen fulgte disse kleskodene, men det var gøy å se på dem som faktisk tok den helt ut. De hadde også en "photobooth" hvor du kunne kle deg ut som "The Masquerades", noe som jeg selvfølgelig utnyttet til de tusen. Det er slike bilder jeg tenker tilbake på, og ler av, som samtidig er de beste minnenePå disse bildene fikk jeg endelig lov til å ta ut den sofistikerte hårlooken som var så lite meg som mulig, og følte meg så mye mer komfortabel. Disse to bildene er blitt mine to nye favorittbilder, siden jeg alltid har elsket kostymer og masker. Føler man på en måte gir mer av seg selv når man kan "skjule" seg bak maskene, og det kommer tydelig frem i bildene. De to jentene på det øverste bildet er forresten to andre utvekslingsstudenter, Sabrina fra Tyskland og Fai fra Thailand, to aldeles supre jenter.

Etter fire timer med dansing, høy musikk og en svett gymsal, dro jeg, Amalie og Emilee hjem til Emilee. Vi laget oss en seng midt i stua, så film og spiste cupcakes og chips før vi alle tre sloknet som steiner. Vi våknet ikke før sent på søndag, så sent at det var på tide med middag. Men verdens aller beste Paula (Emilee sin mamma), disket opp med skikkelig frokost. Vi snakker egg, bacon, biscuits, potetsalat, stekte epler og hjemmelaget eplesyltetøy. Den beste frokosten på flere måneder. Resten av dagen tilbringte vi bare i hverandres selskap hvor vi hadde maraton med Paranormal Activity, iskrem og mye latter. Jeg kom ikke hjem før klokken ti i går kveld, så jeg kan si at vi hadde en helt super dag. Jeg må si at jeg føler jeg er så heldig som har disse jentene, som jeg hele tiden har det gøy med. På bare noen få måneder har dem rukket å bli to av mine aller beste venner. Gleder meg til den dagen jeg kan ta dem med hjem til Norge og leffo, og vise dem mitt hjerteslag

Jeg må også bare få si tusen takk til verdens flotteste Kaitlin, som kom over med sminkekofferten full av både det ene og det andre. We love you

FORBEREDELSER OG NATTEVANDRING

 • Skrevet 18.10.2014 klokka 20:33
 • Kategori: Blogg

TID I KENTUCKY: 14:33

God morgen!

Jeg ligger forsatt i sengen, og klokken begynner å nærme seg to. Stekte egg, ristet brød, ferskpresset appelsinjuice og flere episoder med Friends er vell det jeg kaller for en perfekt lørdagsmorgen. Skype har vært på igjen, og har nettopp snakket med bestevenninna mi hjemme i Norge, og det var godt å endelig snakke og le med henne igjen. Jeg skal være helt ærlig og si at den siste uka har vært vanskelig, og jeg har slitt med litt hjemlengsel, noe som merkes på humøret mitt. Men positive tanker, gode venner og verdens beste vertsmor gjør at tankene havner helt andre steder. Har alltid hørt at det er en bakside ved alt, og hjemlengsel er nok min bakside ved dette utvekslingsprogrammet, og noen dager har jeg bare lyst å sette meg på første fly hjem til vennene mine og familien min. Men samtidig, så vet jeg hvor sterkt jeg ønsket at dette skulle skje, og jeg vet at dette er det jeg vil. Pappa sier alltid at det at man savner det der hjemmet, er bare et tegn på hvor mye det betyr for deg og hvor glad du er i personene som står deg nært. Og nettopp det er så utrolig viktig å huske ♥

I går dro jeg og vertsmoren min opp til Ashland, som er en større by ca. en time fra Paintsville. Homecoming 2014, som er en fest skolene i USA har hvert år, kommer opp neste helg, og jeg er som vanlig seint ute med alt. Kjolen har jeg hatt i boks i noen uker, så den fikk jeg tidligere i uken, men alt annet har jeg ikke en gang tenkt på. Så i går måtte vi handle inn alt fra sminke, invisible bra, sko, litt hudprodukter, smykker og glitter  før vi avsluttet dagen med kino der vi så The Best Of Me. Det er uten tvil den beste filmen jeg har sett, og jeg skal love dere at tårene rant fra start til slutt. To trøtte og slitne jenter kom hjem klokken 1 i natt, men gud så gøy vi hadde det. Har som sagt enda noen ting jeg må fikse før festen, men dette blir vell gjort i løpet av neste uke. Jenny har også bestilt frisørtime til meg slik at jeg får ordnet håret mitt pluss at jeg må også sy kjolen min litt inn siden det er litt for stor for meg i sidene . Som jeg har sagt til alle vennene mine her, så kommer ikke kjolen min til å bli vist før dagen da Homecoming er. Syns det er så mye mer stas å vise alle hvordan resultatet blir helt til slutt. Det er jo også veldig normalt å en "date" til disse festene, men siden #scandinaviancrew er originale, så skal jeg, Amalie og Caroline gå sammen. Gleder meg til å spise en finere middag, ta bilder og ta en siste finish med hår og sminke med jentene mine.Skoene fikk jeg av Jenny i tilfelle pakken fra mamma ikke kommer før neste helg, og jeg syns dem er så fine. Det jeg syns er så kult med dem, er at man kan bruke dem til andre eventer, og ikke bare formelle fester.Ser for meg et par svarte jeans, den hvite skinnjakka mi og disse skoene, jeg. Siden jeg allerede har blottet litt hvordan kjolen min ser ut på Instagram, slenger jeg det like godt med her. Kjenner det kribler i magen. Jeg er så spent!Nå må jeg gjøre meg klar til å dra ut en tur med vertsmor, før vi skal på et hesteshow i byen (Ja mamma, et hestehow). Tenker det blir kafèbesøk med varm sjokolade med marshmellows. Beste i verden! Senere i kveld tror jeg at jeg skal gå en tur over til Caroline og Kenzie, siden jeg hører rykter om at det er danske boller ute å går. Hehe, mat over det hele ♥ I kveld kommer også småsøstrene mine hjem fra en uke i Florida, og jeg gleder meg sånn til å se dem igjen. Har savnet de små, irriterende fjesene deres. Sissy loves you girls!

TIL DEN BESTE

 • Skrevet 14.10.2014 klokka 07:20
 • Kategori: Blogg

Til min kjære søster, beste venn og nærmeste støttespiller ♥

Jeg sitter nå flere millioner skritt, flere tusen mil og ikke mindre enn seks timer bak deg i tidsforskjell. Jeg sitter i sengen min, ser på månen som verken er halv eller hel, og på stjernebildene som former seg der oppe. En viktig person sa til meg før jeg reiste at jeg måtte gjøre det når jeg lengtet hjem eller bare vil ha et lite stykke leffo. For sannheten er at uansett om vi sitter alle disse tusen milene fra hverandre, så er vi fortsatt under de samme stjernene. Så små, i noe så stort.

Gratulerer så mye med dagen! Den modigste, mest trofaste og omsorgsfulle jenta som går på to bein (av og til på tre eller fire). Det hjertet ditt, står mitt hjerte så nært. Jeg og du, hæ? For en historie. For et år siden var første året vårt på videregående. Du kom flyttende til ssj (tåpelig valg, leffo e bæst!!) der alt var nytt. Skole, venner, fritid og til og med litt familie. Men selvsikker, det var du. Jeg der i mot, krøp ut av sommerferiehula og tråkket opp på skolen med trøtt ansikt og halsbetennelse. Helt normal hverdag dette her. Jeg husker så godt etter første skoledag, at vi hadde en såkalt "date" på torget, noe som jeg syns var kleint. Haha, skal ikke lyve. Men den dag i dag er jeg så takknemlig for at dette nettopp skjedde, for hva skulle virkelig du gjort uten tesso? Går itj! Vi har bare kjent hverandre i ett år, men aldri har jeg knytt ett så sterkt vennskap til en person jeg aldri har møtt før. Noen ganger sier det bare klikk, og oss var ingen unntak. Like vell slår vi til, og sender tesso avgårde til statene, nærmere bestemt bondeland KY, å lar henne være der like lenge som det dere har kjent hverandre. Men søsterbånd, det er så mye sterkereDet har vært mye oppturer og nedturer, men gud så gøy vi har hatt det. Fester, kosekvelder, hytteturer, nye venner, gutter, bilder, mat, latterkramper.. Jeg kan fortsette i det uendelige. Men en ting er sikkert at vi har bevist, og det er at vi er et prakt eksemplar på vennskap. Spesielt sikter jeg til fire jenter, som har vært med på denne reisen med oss, som jeg håper aldri kommer til å ende. Uansett hva som skjer, så har du oss i ryggen. Når du faller, skal hver og en av oss hjelpe deg å dra deg opp igjen, slik vi alltid gjør. Du vet, vi kryper til vi kan gå igjen, løper til vi er sterke nok til å ta sats og hoppe, så flyr vi helt til vinden er borte. Hva gjør vi for å nå det? Jo, vi kryper

 Når sommeren kommer igjen, står jeg hjemme og er klar for nye eventyr med deg og de beste jentene våre. Sene kvelder på hytta, sommerferie, 18 år (!!!) og eventyr. Eventyr. Det er vell det som beskriver deg mest av alt. Og ikke minst gleder jeg meg til å se det nydeligste og nyeste medlemmet i flokken, nemlig lille Oliver Gutta er så heldige som har en storesøster som deg å se opp til. Aldri har jeg heller sett noen som har storesøster som sin store hero som dem heller. Du er spesiel i mine øyne, og ikke minst i Samuel, Kasper og lillegull. 

Så, dette er på en måte min lille bursdagsgave til deg, siden jeg ikke akkurat kan være der fysisk. Nok en gang, gratulerer så mye med dagen, verdens aller beste du. Jeg er så utrolig stolt over deg, og du har lært meg så vanvittig mye. Styrke og ikke minst sette pris på ting. Du setter alltid ting i riktig perspektiv, og det er en faktor ved deg som jeg missunner. Du vil alltid ha tre hjem i mine øyne. Melhus, Sandnessjøen og ikke minst Leffo. Alt av dører og vinduer er alltid åpent for deg, og vi er alle glade for ha pølseline i livet vårt. På hvilket som helst tidspunkt, kan du gå både inn og ut.

Jeg håper at de dagene du også har en dårlig dag, at du kan se tilbake på dette innlegget bare sånn at du får en oppvekker på hvor mye du betyr for så mange, inkludert meg. Jeg vil gjøre det som du gjorde for meg før jeg dro. Vise deg de ordene som jeg har for å gjøre din dag bedre. Possibility begins with imagination, girl. Elsker deg

 

KICKIN IT IN TENNESSEE

 • Skrevet 09.10.2014 klokka 06:11
 • Kategori: Blogg

TID I TENNESSEE: 00:11

God kveld! 

Akkurat nå sitter jeg og Amalie i den store dobbeltsengen vår her i Tennessee med pannekaker, kakao, og nyvasket hår. For to sekunder siden snudde jeg meg bort til henne, før vi begge to begynte å le og tulle med hvor stygge og tjukke vi er. Haha, hverdag♥ Vi dro som sagt til Tennessee nærmere bestemt Smokey Mountains på søndag etter helgens Apple-Festival som verken jeg eller Amalie syns var noe særlig. Vi spiste, gikk, spiste litt mer før vi fant oss kaker og cookies, og spiste dem også. Så vi dro heller på en bonfire med noen venner, før vi hoppet i seng og gjorde oss klare til avreise. Smokey Mountains minner meg om en liten versjon av Las Vegas. Byen er bygd opp for å drive business fra begynnelse til ende. Da vi kjørte inn grensen til dette bondelandet, kunne du med en gang se hvor du var kommet. Store sletter med hester, kuer, traktorer og ikke minst countrysnakkende hillbillier med cowboyhatt.  Da vi ankom denne såkalte hytta, hang haka mi på nivå med bakken. Denne "hytta" er ti ganger finere enn huset mitt, og ikke minst større. Den er så fin at jeg er på tur å flytte hit. Store og myke senger, jacuzzi, fireplace, egne bad og vakker utsikt i de fineste omgivelsene. Vi har de siste dagene fått se det beste som Tennessee har å by på. Vi har kjørt gjennom vakre skoger med ville hester på den ene siden og store rancher med gigantiske fjell i bakgunnen, hørt på live countrymusikk i de trange gatene i Gatlinburg der lukten av Moonshine er sterkere enn pappa sin lutefisk, vært på boots- og cowboyhatt shopping, deltatt på Wonderworks som er en matematisk attraksjon der man kan utforske alle slags måter for teknologi, vært på Christmas Palace å sett på barna som står timer i kø for å si hei til nissen, shoppet julegaver (og noen lykkeruser til oss selv) og spist masse god mat, og ikke minst hadde en fantastisk ferie på denne fantastiske plassen. Pigeon Forge, The Smokey Mountains
Tennessee har virkelig gjort inntrykk på meg. Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg har forelsket meg helt. Her om dagen da vi gikk gjennom den lille gaten i Gatlinburg, med den kalde vinden i ryggen og måneskinnet over oss, følte jeg meg som en bortkommet unge som var alt for langt hjemmefra. Jeg følte meg liten. Jeg tok meg selv i å felle tårer, fordi jeg visste ikke om jeg ville dra der fra eller om jeg ville være der. Sykt ekkelt, men det var på en måte litt spennende. I dag der i mot, da vi kjørte mellom de store slettene på den så smale veien, har jeg for første gang i mitt liv følt at her hører jeg til. Jeg ler av meg selv akkurat nå, jeg lover, men dette er helt sant. Jeg har reist mye i løpet av livet mitt, men aldri har jeg hatt den tilknytningen til noen steder. Det som er så rart, er at jeg er ingenting som Tennessee. Vi er to rake motsetninger, men jeg vil bare tilbake, og jeg har enda ikke reist. Ingen tvil over hva mitt neste reisemål er i fremtiden. Nashville it is!

Jeg må si tusen takk til Amalie og hennes familie for en uforglemmelig tur. Ser ut som jeg og A har noen meget bra måneder i vente! Ingen har det mer gøyenn vi to. Nå er denne cowboyflickan ute av drift, og klar for hjemreise til Kentucky

ENDELIG HØSTFERIE

 • Skrevet 03.10.2014 klokka 05:35
 • Kategori: Blogg

TID I KENTUCKY: 23:36

Hei

Den følelsen av å gå ut av skolen i dag, var så utrolig deilig. JEG HAR ENDELIG HØSTFERIE! Skoledagene her på Johnson Central High School blir fort veldig kjedelige i og med at vi har de samme timene, fra klokken åtte til halv fire, hver eneste dag gjennom et helt skoleår. Gjett om det var ei som var i ekstase da hun igjen tenkte at høstferien varer ut hele neste uke? Blir så godt å bare slappe helt av, sove lenge og bo i joggebuksa i flere dager i strekk i en helt annen stat denne gangen, nemlig Tennessee med min kjære Mel.   

I går var det begynnelsen på Apple-Festival som er her i Paintsville hvert år i begynnelsen av oktober. Festivalen starter med at de to skolene, Johnson Central High School (best) og Paintsville High School, som også er "erkerivaler", spiller mot hverandre. Apple-cup var i gang! Både pokaler og blomster ble delt ut til laget som vant. Førstemann ut var guttene, før jentene slo til etterpå. Tidligere har det vært amerikansk fotball som ble spilt, men da dem begynte å brenne hverande sine fotballbaner, ble dette avlyst. Nå spiller de soccer, altså vår fotball, og ting har roet seg veldig i følge dem som bor her. Jeg ville kanskje sagt det motsatte. Så og si alle elevene fra begge skolene tråkket opp for å se spillet, og det var både hyling, grining, kasting av stein og kinaputter, masse "champagne" og ikke minst utrolig mye moro. Jeg dro for å se begge kampene, men hovedgrunnen var for å se på de herlige fotballjentene mine. Er blitt så glad i dem, og selv om jeg ikke kan spille, inkluderer de meg virkelig som om jeg var en del av laget 

Kvelden endte opp med både seier til jentene og guttene, noe som var veldig fortjent. Min skole er mye større en det Paintsville High School er, siden det er bare dem som bor i byen som går på Paintsville, mens alle andre som bor ute "in the county" går på min skole, noe som førte til litt vell mye feiring av vinnerlaget, hehe, men jeg er veldig stolt over begge lagene og spesielt jentene. 

Nå skal jeg hoppe til sengs, før festivalen starter for fulgt i morgen. Skal opp tidlig for å dra på Bob Evans å ha pannekakefrokost siden en av venninne mine blir 17 år i morgen. Gjett om hun kommer til å ha en fet bursdag da. I kveld har jeg bare vært med Jenny og moren hennes og ordnet alt klart til i morgen med salget av smykkene. Vi solgte faktisk seks stykker bare ved å sette opp standen, så dette lyder veldig bra. Håper dagen morgendagen og lørdag blir som forventet, og at vi ikke regner bort i det været som er meldt. Jeg og Emilee er vell mest gira på all maten. Hehe, tjukk tesso♥ 


WHEN SEPTEMBER ENDS

 • Skrevet 30.09.2014 klokka 03:45
 • Kategori: Blogg

TID I KENTUCKY: 21:45

Hvert år, når september går mot slutten og oktober kommer nærmere, blir noen sider av meg selv ekstra forsterket. Jeg har et spesielt forhold til denne tiden av året der store, tykke cardiganer og skjerf, sene kvelder med film og kakao, latter med venninnene mine og alle verdens vakre farger dominerer. Det er så utrolig vakkert. Det at jeg i år for tilbringe denne årstiden i en av USA sine mest naturfulle stater, er en glede i seg selv. 

Nå til helgen er det Apple Festival her i byen, som er en veldig kjent og stor festival i Kentucky. Jeg har null skole på fredag så jeg skal hjelpe Jenny som skal jobbe med sin lille business (smykkeproduksjon) under hele festivalen, så på torsdag skal vi til Downtown Paintsville for å sette opp en "stand". Gatene kommer til å kry av folk, og jeg håper virkelig at salget går vår vei. Karuseller, mat, konserter, konkurranser, familie og venner i et strålende høstvær er noe jeg har sett frem til siden jeg kom hit for nå to måneder (!!!) siden. På søndag er jeg så heldig å ha fått bli med til Tennessee, med Amalie og hennes familie, og GJETT om det er to stykker som gleder seg enormt!! Jacuzzien blir vell vårt nye hjem i en hel uke tenker jeg. Shopping blir det visst også, men det slår heller aldri feil. Alt i alt, gleder jeg meg veldig til helgen og den kommende uken. For en høstferie vi skal ha sammen 

 

SHOPPING & PUMPKIN PATCH

 • Skrevet 22.09.2014 klokka 05:17
 • Kategori: Blogg

TID I KENTUCKY: 23:10     

Jeg elsker virkelig dette bildet av meg og mine tre vakre jenter ♥  Tidligere denne uken fant nemlig Kaitlin, Emilee, Amalie og jeg ut at vi skulle dra til Huntington, West Virginia for å shoppe til Homecoming, som vi har i slutten av oktober. Jeg har allerede plukket ut min kjole, så jeg dro bare med for en dag på kjøpesentret med masse venninnekos. Jeg er jo en person som elsker å være sosial, så jeg takket ja til invitasjonen før Emilee hadde fortalt ferdig planen for helgen, haha. Vi endte opp med null Homecoming-kjole da, men ingenting kunne stoppe på humøret. Til tross for at vi dro avgårde i 11-tiden på morningen, snublet vi ikke inn døren til Amalie før klokken 11 på kvelden. Slitne ben, armer og hoder, men smilet var stort på oss alle fire. Mye latter, kaffe, titting, bilder og guttesnakk ble til en perfekt lørdag 

Jeg sov over hos Amalie til i dag, og i 10-tiden sto vi opp til pannekaker og eggerøre som vertsmoren hennes laget til oss. Crissy, Amalie sin vertsmor er blitt som min andre vertsmor her. Hun tar alltid så godt vare på både meg og Amalie, henter og bringer oss i tillegg til at hun er en utrolig god person å snakke med. Jenny, min vertsmor, ringte oss etter frokosten å lurte på om vi ville være med på Pumpkin Patch sammen med henne og småsøstrene mine, så vi kledde på oss og dro videre sammen med min familie. På en Pumpkin Patch er hovedkonseptet å plukke å kjøpe dine egne gresskar for å dekorere huset til Halloween. De har virkelig gått all in, og dekorert en hel gård med gresskar, lys, dyr og lekeparker for barn. Dem hadde også en stor maisåker som skulle forestille en labirint. Etter utallige forsøk på å komme oss ut av den greia, kom jeg og Amalie oss ut med oppskrapede knær og armer, men gøy var det. Dem hadde også en traktor med kjerre der du sitter på høy, som du kunne kjøre rundt med for å hente akkurat ditt gresskar. Haha, både jeg og Amalie lo litt for oss selv når vi ser hvor mye penger og tid de gir til alle disse gresskarene.     

     

     

     

     

      

     

     

     

         

Er det en ting de to småsøstrene forguder mer en alt i verden så er det hester (og chocolate-chip muffins), så Madison kan stå å mate, klappe og kose med disse dyrene i flere timer hvis hun kan gjøre det. Jeg, der i mot er ikke så veldig glad i hester. Eller dyr. MEN, jeg har etter dagens opplevelser funnet ut at mitt favorittdyr er det fantastiske fenomenet esel. Så, dette er mitt kjære esel, Frank

 

         


    

          


     

 Det bilde av meg og Amalie er vell det styggeste bildet jeg har sett i hele mitt liv, men det viser akkurat hvordan vi er når vi er sammen. Elsker den jenta, haha! Det nederste bildet er det vi tok med oss hjem i dag, og jeg kjenner jeg gleder meg til å dekorere huset til Halloween.Har alt i alt hatt en utrolig fin helg med utrolige fine mennesker. Nok en gang, veldig takknemlig

COUNTRY LIVING FAIR

 • Skrevet 20.09.2014 klokka 06:11
 • Kategori: Blogg

Tid i Kentucky: 00:11

Hei!

Nå er det gått hele seks uker siden jeg pakket kofferten, satte meg på flyet og var på vei til mitt nye liv i Kentucky i selveste USA. Tenk at tesso skulle forlate leffo si, og ikke se tilbake på et helt år. Hvem skulle tro det? Men nå sitter jeg her, i den lille sengen min på det nye babyrosa rommet mitt, og det begynner å gå opp for meg at dette er nå hjemmet mitt og dette er min hverdag de neste månedene. Og vet du hva, JEG ELSKER DET! Mye har skjedd på bare seks uker, og jeg har allerede fått se og oppleve både oppturer og nedturer. Jeg har siden jeg kom til statene opplevd det beste NYC har å by på, opplevd High School og fotballkamper, fått se den vakre naturen i Eastern Kentucky, shoppet, spist ukjent mat, møtt nye mennesker og ikke minst hadd noen fantastiske uker med min lille familie. Er så takknemlig 

Forrige helg dro jeg og vertsmoren min opp til hennes hjemsted, nemlig Colombus i Ohio. Vi dro sammen med moren og bestevenninnen hennes, og jeg har virkelig ikke kost meg så mye på lenge. Vi hadde en storflott hotelweekend med masse usunn mat, shopping og festivalpass. Grunnen til at vi dro opp hit var nettopp på grunn av en festival som heter Country Living Fair, som er et magasin innen interiør og mote. De stengte av et helt campus som var dekorert i alle høstens farger, mens lyden av Sarah Darling fra scenen slo inn i alle sine ører. Røde epler, litt kald høstvind, skjerf, varm sjokolade og positive mennesker er akkurat det jeg trengte, så dette er min smakebit på livet i Eastern Kentucky.

    
  
    

    

    

    

Og så har vi det fantastiske eksemplaret av et menneske, nemlig min kjære Jenny ♥  Hun har så mange gode verdier i livet, og jeg ser bare mer og mer opp til henne for hver dag som går. Hun er omtenksom, vakker og har det fineste hjertet. Jeg er så heldig som får være en del av livet hennes og de to søte jentene hennes.

     
                                                                                                                                  ♥  ♥  ♥  ♥  ♥ 

IMAGINE YOUR AMERICA

 • Skrevet 30.01.2014 klokka 22:20
 • Kategori: Blogg

The morning rush at the breakfast table, packing your lunch box before running of to catch the school bus. Taking a road trip with your host family and stopping for soda and burgers at a roadside café. The smell of fresh-cut grass on the football field and the beat of the band before the big game. When you´re going on a picnic to watch a movie and your friend´s laughter when you jump at the latest horror movie, spilling popcorn everywhere.  Feeling at home because everyone is so welcoming to you. Hanging out on the mall because you want the latest sneakers. The taste of your first sweet potato casserole at the Thanksgiving table. Snowflakes falling outside your bedroom window on Christmas day. Enjoying a bbq with your neighbours and friends a late summer night. Cheering for the football team, so nervous you can barely look at the scoreboard. The excitement before going on stage on your graduation day - and the noisy cheers of the crowd as the curtain drops. Make it your America 
 

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Desember 2014 » November 2014
theresehv

Ung pike fra nord som er klar for å sette sansene sine fri, og som alltid er klar for å sette ut på nye eventyr! Utvekslingsstudent i USA 2014/2015

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits