theresehv

KALDE VINTERDAGER

  • Skrevet 21.02.2015 klokka 20:03
  • Kategori: Blogg

TID I KENTUCKY: 14:03

Tiden min her i Kentucky har de siste ukene gått så fort at jeg nå er kommet inn i slutten av februar, noe som jeg synes er helt vanvittig å tenke på. Jeg fikk høre det veldig mange ganger før jeg dro at det va som å telle til 3, og så sto jeg plutselig hjemme igjen, noe som jeg synes var hysterisk morsomt og latterliggjorde. Jeg har nå bodd her i snart 7 måneder, og tanken på at jeg skal hjem igjen om rundt 3 måneder, er helt fjern og merkelig. Jeg gleder meg utrolig mye til å se vennene og familien min igjen, dra på ferie og egentlig bare være hjemme i nord. Hjertet mitt. Men samtidig så kommer det til å bli helt uforklarlig vanskelig og forlate livet mitt her. Men tiden kommer ikke til å stoppe opp, og dagen jeg skal reise hjem kommer nærmere og nærmere. Det handler bare om å nyte det så lenge man kan, og sette pris på at jeg faktisk hadde denne muligheten, som ikke alle andre får.

I det siste har jeg ikke gjort mye annet enn å vært med venner og familie, hatt endel skolearbeid og snødager, stått på skøyter for første gang, vært døden nær på grunn av elveblest, feiret valentinsdagen med Amalie og sett i overkant mye Friends og Orphan Black med Sofie. Vi har hatt latterlig mange snødager, hvor snøen glimret med sitt fravær, men gradstokken gikk under null, så da måtte vi jo bare stenge skolen sånn at ingen dør. Neida, jeg skal være snill med amerikanerne. Hele denne uken har jeg faktisk vært hjemme fordi skolen har vært stengt, på grunn av at snøen faktisk endelig kom. Temperaturene har vært helt sjuke da vi får noen dager siden hadde -28 grader, i tillegg til at det føles mye kaldere i og med at Kentucky er på innlandet. Tiden har stoppet helt opp for mennesker her, og de har satt livene sine helt på pause på grunn av været. Ingen går på jobb, de raner nærmest matbutikkene så fort det er opplys og de klager.. Jeg kan aldri beskrive hvor mye de klager engang! Men jeg og jentene har hatt det gøy, vært ute å lekt, laget snøborg, vært med Caroline og drukket mye kakao. Ble som en liten vinterferie dette her, noe som virkelig trengtes!!Jeg har også fått pakke fra pappa, der jeg blant annet fikk min long lost love blomkålsuppe  På valentinsdagen var jeg og Amalie på date og stortrivdes med høylytt synging på senteret, mat på Cheddars og cupcakes fra Walmart. Da jeg kom hjem la det både roser, kort, lys og sjokolade på sengen min fra vertsmor, noe som jeg begynte å grine av. Haha, jeg har det veldig bra for tiden!

Nå regner det faktisk ute, så nå blir det nok flom og null skole neste uke også. Jeg har faktisk veldig lyst og dra på skolen, siden jeg likevel ikke får gjort noe ved å være hjemme. Men til den tid kommer får jeg bare nøye meg med netflix, senga og full avslappings. Kjære Gud, la det bli vår og sommer! 

Les mer i arkivet » Februar 2015 » Desember 2014 » November 2014
theresehv

Ung pike fra nord som er klar for å sette sansene sine fri, og som alltid er klar for å sette ut på nye eventyr! Utvekslingsstudent i USA 2014/2015

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

hits